Kennismakingsmiddag dominee Guda Borger-Koetsier

Op woensdag 4 juli van 15.30-17.00 uur is er voor al onze wat oudere gemeenteleden van rond de 70 jaar en ouder de gelegenheid om kennis te maken met dominee Guda Borger-Koetsier. Het is de bedoeling om onder het genot van een bakje koffie/thee in een ongedwongen sfeer elkaar wat beter te leren kennen. Ook zullen we onder begeleiding van Rinske Folkerts enkele liederen zingen. Deze middag zal gehouden worden in het gebouw bij de Doarpstsjerke.

Om enigszins te kunnen inschatten hoeveel mensen er kunnen komen, graag vóór 1 juli opgeven bij:
Siep Folkerts (tel. 351542 / folkertssiep@hotmail.com) of bij
Annie Hiemstra (tel. 0512-352448 / anniemoens@outlook.com). 

Als u vervoer nodig heeft, kunt u dit ook aangeven.

Datum: 
woensdag 4 juli 2018 - 15.30 to 17.00
surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia