Workshop Heart Connection Eendaagse

HeartConnection geeft je een nieuwe visie
Waarom gebeuren bepaalde dingen in jouw leven en het leven van je dierbaren? Ontdek het tijdens de HeartConnection Eendaagse. Een waardevolle dag waarbij een regenboog aan inzichten voorbij komt die je op je verdere levens-reis meeneemt. Elke klacht of ziekte begint met een shock, een emotioneel trauma. Een shock kan elk moment ontstaan, ook al in de baarmoeder en kinderjaren. Een shock heeft effect op een bepaalde plaats in de hersenen. Waar de shock inslaat, is aantoonbaar via een CT-scan van je hersenen. Die plaats staat in relatie met een lichaamsdeel of een orgaan. Het orgaan of lichaamsdeel reageert met cel-afname of cel-toename. Er ontstaan mogelijk klachten of een ziekte. Ook de psyche reageert met een karakterverandering.

Ontdek het verhaal achter jouw klacht of ziekte
Tijdens de HeartConnection Eendaagse gaan we samen op zoek naar het verhaal achter de klacht of ziekte waar jij helderheid in wilt krijgen. Je maakt kennis met de biologische processen van lichaam/psyche. Je krijgt uitleg van het biologische proces achter jouw (jeugd)trauma’s in je lichaam en psyche, en de manifestatie hiervan. Je doet nieuwe inzichten op, waardoor je een andere kijk op je leven krijgt. Dit geeft meer vertrouwen in je lichaam en haar processen.

Meer informatie
https://www.heartconnectionnederland.nl/trainingen/eendaagse-door-heel-nederland

Praktische informatie
- Investering € 95,00
- Tijd: 10.00-17.00 uur, welkom vanaf 09.30 uur
- Lunch: 13 .00-14.00 uur, neem zelf boterham/salade mee
- Thee/koffie/lekkers: op de meeste locaties gratis of zelf te kopen bij de bar
- Land van Eén, Rysloane 5, Surhuizum

Datum: 
donderdag 13 juni 2019 - 10.00 to 17.00
Locatie: 
surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia