Fietstocht

Hallo fietsliefhebbers!

Zaterdag 29 juni as wordt er een fietstocht georganiseerd!

Ook dit jaar is het de bedoeling dat het een tocht wordt van ongeveer 80 km met halverwege een stop.Er kan gestart worden in groepjes van maximaal 8 personen of er kan gefietst worden op eigen gelegenheid m.b.v. gps.

De start is vanaf 9.30 uur bij het MFC De Delfeart.

Het gps-bestand wordt in week 26 (23 t/m 29 juni) beschikbaar gesteld op de website van It Surhúster Fyts Ploechje; www.surhusterfytsploechje.nl 

In tegenstelling tot de voorgaande keer zijn er dit jaar wél kosten aan verbonden. Dit omdat we Meint Beukema, Fré van der Veen en Bert Adema willen sponsoren met hun deelname aan de Tour for Life, ten behoeve van de Daniël den  Hoed stichting.

Deze stichting faciliteert Kanker onderzoek in het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam. Dit jaar staat het onderzoek naar immuuntherapie centraal.

De Tour for Life die deze mannen gaan fietsen zal eind augustus plaats vinden. In 8 dagen zullen ze van Bardonechia in Italië naar Sittard fietsen, een afstand van ongeveer 1300 km met ongeveer 19000 hoogtemeters.
We willen de bijdrage op minimaal € 10,-- houden (meer mag natuurlijk altijd), dit is inclusief een kop koffie met iets lekkers onderweg. 

Graag vooraf opgeven via de mail toertocht@surhusterfytsploechje.nl 
of whatsapp 06 2255 3089 

Meer informatie over de fietstocht van 29 juni vind je binnenkort op de website en facebook.

Tot dan!

Namens It Surhúster Fyts Ploechje,
Willem Hansma
Sjaak van der Veen

Nb. Wie meer informatie over de Tour for Life of sponsoring wil, kan terecht op de site: www.tourforlife.nl/surhuster-fyts-ploechje

Datum: 
zaterdag 29 juni 2019 - 9.30
Locatie: 
surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia