Glory Kickboxing: Rico vs Badr

‘Rico vs Badr’ live op grootscherm in De Delfeart

Op zaterdag 21 december staan de kickboksers Rico Verhoeven en Badr Hari voor de tweede keer tegenover elkaar in de ring voor een titanengevecht. 

De eerste wedstrijd tussen deze twee grootheden uit de vechtsportwereld vond plaats op 10 december 2016. Dat gevecht moest in de tweede ronde worden gestaakt vanwege een blessure van Badr Hari. Rico Verhoeven won deze eerste wedstrijd dus officieel via een technische knock-out. Meteen na die partij besloten de beide kickboksers dat er een rematch (herkansing) moet worden georganiseerd. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat die rematch al in 2017 plaats zou vinden. Door diverse redenen moesten de plannen voor dit gevecht echter diverse malen worden uitgesteld. 

De rematch Rico Verhoeven - Badr Hari wordt op zaterdag 21 december om 20.00 uur live uitgezonden op een grootscherm in De Delfeart.

Datum: 
zaterdag 21 december 2019 - 20.00
Locatie: 
surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia