Informatiemiddag Land van Eén

We krijgen zeer regelmatig berichten van mensen die ons graag willen bezoeken. Mensen die hier een kijkje willen nemen, mensen die het verlangen hebben om anders te wonen, anders te leven. Steeds meer komt het verlangen om in de natuur te wonen, te leven van het land en gezamenlijk met anderen hier vorm aan te geen.

Wij zijn hier in 2015 neergestreken op het Land van Eén. Kenden wij elkaar? Eigenlijk nauwelijks! Toch hebben we de stap gezet en dik 5 jaar later zijn we er nog steeds. Wil je weten hoe wij dat gedaan hebben/doen? Wil je inspiratie en informatie om een eigen plek/groep vorm te geven?

Meld je dan aan voor de informatiemiddag op het Land van Eén. Je ontvangt informatie hoe wij gestart zijn, hoe het zich de afgelopen vijf jaar heeft ontwikkeld, tips, info over ecodorpen en andere woongemeenschappen. Rondleiding over het terrein met oa. de zweethut, het stro-leemhuis, mandala-moestuin, boomgaard, vuurplaats, bospaadjes, composttoilet en de eeuwenoude Pingo! We nemen tijd om vragen te beantwoorden en je kunt kennismaken met de andere deelnemers en van elkaar horen welke ideeën er leven.

We verwelkomen je met koffie/thee en zelfgemaakt gebak.

Datum: zaterdag 17 oktober
Tijd: inloop 13.00 uur
Start: 13.30 uur
Kosten: 10 euro (tgv verfraaiing Land van Eén.)
Wel aanmelden ivm beperkte deelname via info@landvaneen.nl
Rysloane 5, Surhuizum

Jan, Lucie, Neeltje, Sity, Theo, Vasudeva

Datum: 
zaterdag 17 oktober 2020 - 13.30
Locatie: 
surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia