Week 40: 7x7 najaarsreeks, try-outconcert Wooden Moons en drumcirle

Deze week is er weer van alles te doen op en langs de velden. Zo spelen de dames van s.v. ASC’75 de derde 7x7 najaarsreeks bij v.v. Oostergo in Ee, is er darten in de voetbalkantine en is jeugdhonk Us Stek weer geopend. De week wordt muzikaal afgesloten met een try-out concert van Wooden Moons in Opende en een drumcircle bij Land van Eén.

Bekercompetitie korfbal

Dinsdagavond speelt k.v. DTS 1 in de tweede ronde van de bekercompetitie tegen k.v. Westergo 1 op sportpark Woudlust.

7x7 najaarsreeks

Vrijdag spelen de dames van s.v. ASC’75 de derde 7x7 najaarsreeks bij v.v. Oostergo in Ee. De tegenstanders in deze reeks zijn zijn v.v. Jistrum, v.v. Oostergo en het samenwerkingsteam Kootstertille/Drogeham.

De eetclub

Het jeugdwerk van de Protestantse gemeente Surhuizum start vrijdag met een nieuwe club voor jongeren van 18 jaar en ouder, namelijk De eetclub. De eetclub komt elke eerste vrijdag van de maand samen om te eten en een thema te behandelen. Van harte welkom! Opgeven mag bij Fernanda Huistra of bij Elisabeth Lei.

Jeugdhonk Us Stek

Deze week is ook het jeugdhonk weer open. Vanaf zaterdag is de jeugd zaterdags om de week weer welkom in Us Stek voor een potje tafelvoetbal of om te darten. Voor een ouderwets bordspel of je favoriete game. Kom gezellig langs en neem je vriendjes en vriendinnetjes mee!

Try-out Wooden Moons

Zaterdag speelt Wooden Moons een try-out concert in het BaronTheater in Opende met een show die ze nog niet eerder hebben uitgevoerd! Ondersteunend met gastmuzikant Henk Kuyper gaan ze terug in de tijd en herbeleven ze samen met jou het gevoel van Woodstock, British Invasion, de Hippie periode en veel meer!

Drumcircle

Zondagmiddag wordt bij Land van Eén een drumcircle georganiseerd. Heb jij ook een drum, djembe of een ander slaginstrument aan de muur hangen of ergens stoffig in een hoekje staan? Kijk je er wel eens naar en denk je dan “ik zou er eigenlijk meer mee willen doen”. Kom dan zondag voor een muzikale middag naar Land van Eén!

Lees hier het digitale weekblad

surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia