Week 41: Fullhouse en Mantra zingen met Deep en Cle

Deze week staan er doordeweeks geen bijzonder activiteiten gepland. Maar uiteraard kun je in De Delfeart weer terecht voor een kopje koffie of om te komen kaarten. Ook is de dorpsbibliotheek geopend. Zondag is er weer een Fullhouse voor tieners en jongeren en kun je samen met Deep en Cle mantra’s zingen bij Land van Eén.

Klaverjassen

Vrijdagavond kun je in De Delfeart weer deelnemen aan de klaverjascompetitie. Iedereen die zin heeft om te komen kaarten is van harte welke. Ook nieuwe gezichten zijn welkom om deel te nemen aan de tweede ronde in het dorpshuis.

Voetbal

Zaterdagmiddag speelt s.v. ASC’75 1 uit tegen v.v. Westerkwartier 1. V.v. Westerkwartier is een compleet nieuw club in de zaterdag competitie. Na een fusie tussen SVMH uit Niebert en v.v. Boerakker uit Boerakker, waarbij de wedstrijden in Niebert zullen worden afgewerkt.

Korfbal

Zaterdagmiddag speelt k.v. DTS 1 thuis tegen k.v. Spannum 1. Uit eerdere ervaringen bleek Spannum een ploeg die over alle schijven kan scoren. In de poule eindigde Spannum vorig jaar achter DTS op de zesde plaats.

Werelddiaconaat

Zondag is het Werelddiaconaat. De collectie in de Doarpstsjerke is dan bestemd voor een project van Kerk in Actie om kansarme jongeren in Colombia op te leiden tot kok.

Fullhouse

Zondagochtend is het weer Fullhouse in It gebou. Fullhouse is een meeting speciaal voor alle tieners en jongeren waar ze elkaar in een ontspannen sfeer ontmoeten en God beter mogen leren kennen. Spreker deze ochtend is Paul Amelink.

Mantra zingen

Zondagmiddag kun je met Deep en Cle weer mantra’s komen zingen bij Land van Eén. Ze hebben een mooi programma in elkaar gezet met een langzame opbouw en niet te lange teksten zodat iedereen mee kan doen.

Lees hier het digitale weekblad

 

surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia