Benefietavond groot succes!

Het begon met een wild plan: een benefietavond organiseren nu Eit was getroffen door die vreselijke rotziekte ALS. Een avond ter ere van Eit, maar vooral om veel geld in te zamelen voor Stichting ALS. Een klein groepje mannen ging aan de slag en ze pakten het serieus aan. Sponsors werden gezocht, voetballers benaderd, een topband geregeld en een tent geleend. Als kers op de taart werden Erwin Zeinstra, internationaal arbiter en Jouke de Vries, stadionspeaker van Heerenveen bereid gevonden om mee te werken. 
Er moest veel werk worden verzet, maar aan alles was gedacht toen het op 16 augustus zo ver was. Het weer werkte mee en al snel was het een gezellige drukte op sportpark Easterbuorren.

De avond begon met een mooie wedstrijd tussen oud ASC en oud Harkemase Boys. In de rust werd een optreden verzorgd door enkele leden van Set 'm Op. Eit's dochter, Paulien, had speciaal voor deze gelegenheid een mooie acro groepsdans bedacht. Na de wedstrijd was het tijd voor een gezellige nazit en kon men de dansvloer op. De muziek werd verzorgd door de geweldige Radio U2 coverband. 

Ondertussen werd er flink gedoneerd in de collectebus en hadden de barmannen en –dames het druk. Na de benefietavond was het even rekenen, maar inmiddels is bekend dat de avond het geweldige bedrag van maar liefst 4789 euro heeft opgebracht! 

Grote dank aan alle sponsors, vrijwilligers en iedereen die heeft gedoneerd.

surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia