Nieuwe uitdaging!

Mijn naam is Merwin Kingma, ik ben 23 jaar en kom uit Kollumerpomp.
Ik heb de opleiding Sport en Bewegen gedaan op niveau 4.
Naast de gymlessen bij SVS geef ik gymlessen en ouderengym bij de gymnastiek vereniging in Burum. Ik geef ook nog gym bij de gymnastiek vereniging in Gerkesklooster en ik train het JO17 team bij v.v. de Lauwers.

Ik vind het erg leuk bij SVS. Wekelijks houd ik in dorpshuis De Delfeart een uitdagend Sport en Spel uur voor jong en oud. SVS heeft al verschillende leuke gymgroepen, maar er kunnen nog nieuwe leden bij. Daarom houdt de gymvereniging op 6 maart a.s. een gratis en vrijblijvende gymles, waarbij jij ook welkom bent!

Zit jij op de basisschool en vind je het ook leuk om met andere kinderen spelenderwijs sportief bezig te zijn en samen te werken, dan is dit je kans! Merwin zorgt voor een leuk uitdagend sport uur, met turnoefeningen, atletiekoefeningen, verschillende bal sporten, olympische spelen, freerunning en zelfs master mind in sportvorm! Kortom volop afwisseling in een uurtje sport.

Tevens wordt er tijdens damesfit fanatiek gesport. Ook hier is een erg afwisselend programma. Het is natuurlijk fijn om op deze manier je conditie op pijl te houden, maar de ontspanning en sociale contacten zijn natuurlijk ook erg belangrijk voor deze groep !

In ieder geval geldt bij alle lessen: Alles mag, niks moet! Een ieder sport op zijn of haar eigen niveau.

De lestijden zijn op woensdag:
Groep 1 t/m 3: 17.00-18.00 uur
Groep 4 t/m 8: 18.00–19.00 uur
Damesfit: 19.00–20.00 uur

Tot ziens bij SVS!

surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia