Nieuws van Plaatselijk Belang

Even voorstellen
Mijn naam is Gerrit de Jong en ben vanaf oktober 2019 penningmeester van Plaatselijk Belang Surhuizum. Geboren en getogen op It Langfal 3 en daarom zullen de meesten mij wel kennen.

Enkele weken geleden heb ik mijn diploma voor de HBO-opleiding Accountancy aan de NHL Stenden Hogeschool te Leeuwarden mogen ontvangen. Momenteel werk ik vier dagen per week bij De Jong Accountancy & Financieel Management in Drachten en ga ik één dag per week naar de post-HBO opleiding Accountancy-MKB.

In mijn vrijetijd fitness en game ik graag, daarnaast ben ik een liefhebber van metal muziek. Door deze liefhebberij ben ik ook penningmeester van het festival Surhuzum Open Air geworden. Een jaarlijks georganiseerd hardrock/metal festival in Surhuzum dat aankomend jaar op 5 en 6 juni wordt georganiseerd.

Stront vervelend...
Beste dorpsgenoten, er komen bij Plaatselijk Belang nog regelmatig klachten binnen met betrekking tot hondenpoep. Helaas kunnen wij als Plaatselijk Belang hier weinig aan doen. Het enige wat wij kunnen doen is hondeneigenaren wijzen op hun eigen verantwoordelijkheid hierin.

Wij weten ook wel dat de goedwillenden het van de kwaadwillende moeten ontgelden.

Inmiddels is er wederom een afvalbak weggehaald door de gemeente, omdat een vrijwilliger, die de afvalbak met regelmaat leegde, de sleutel heeft ingeleverd.

Laat ook dit geen reden zijn om het dan maar achter te laten.

Wij hopen op uw medewerking.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Plaatselijk Belang

surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia