Sport

SVS’ Army behaalt de 5e plaats op NNKS Urk

Op zaterdag 18 maart ging het oudste wedstrijdteam van SVS op pad voor hun tweede wedstrijd van het dansseizoen. In alle vroegte reisde het team af naar Urk voor de tweede voorronde van het Noord-Nederlands Kampioenschap Streetdance & Showdance. Ze mochten uitkomen in de categorie 11 t/m 12 jaar beginners. De laatste voorbereidingen werden getroffen, de haren werden ingevlochten en er werd nog even hard geoefend achter de schermen. Rond de klok van 11 mochten de meiden hun stoere wedstrijddans aan de jury en het publiek laten zien. En wat deden ze het goed!

Theo Verbeek nieuwe trainer sv ASC’75

Theo Verbeek wordt met ingang van volgend seizoen de nieuwe trainer van sv ASC’75. Hij heeft getekend voor één seizoen en wordt de opvolger van Arend de Boer, die na het seizoen afzwaait als oefenmeester van de club uit Augustinusga en Surhuizum.

De 46-jarige Verbeek, woonachtig in Frieschepalen, is op dit moment assistent-trainer bij RWF en zal komend seizoen beginnen aan zijn eerste klus als hoofdtrainer. Het bestuur van sv ASC’75 is zeer blij met het aantrekken van deze enthousiaste en fanatieke trainer en ziet de samenwerking dan ook vol vertrouwen tegemoet.

DTS 2, overwinning in Twijzel

Op woensdag 26 oktober speelde DTS 2 tegen Olympia. Een doordeweekse wedstrijd met het doel 2 punten mee naar huis te nemen. 

Om 20:00 floot de scheidsrechter de wedstrijd in. DTS 2 begon sterk met een 2-0 voorsprong. Al snel gevolgd door een doelpunt van Olympia. DTS kreeg de bal uit en had maar één aanval nodig om een doelpunt te scoren, waardoor het scorebord op 2-4 stond. Afwisselend scoorden Olympia en DTS doelpunten. Waardoor DTS met 2 punten voorsprong de rust in ging. 

DTS 2 wint voor thuispubliek tegen DTL

Zaterdag 15 oktober mocht DTS het in het vertrouwde Sportpark Woudlust opnemen tegen DTL. Met het oog op behoud van de eerste plaats wilde DTS 2 alles op alles zetten om voor eigen publiek de twee punten te verzekeren.

14.00 uur en de scheids fluit voor het begin van de wedstrijd. Na een bliksemstart gaf DTS 2 het publiek direct waar voor zijn geld, maar nadat de 3-1 op papier stond bleef het lang stil. Richting het einde van de eerste helft wisten beide teams het touw op te pakken en werd er thee gedronken bij een 7-4 ruststand.

Pagina's

surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia