Wedstrijdverslag DTS 2 - Granaet 2

Op zaterdag 23 september stond de derde wedstrijd van de competitie op het programma. Namelijk: DTS 2 tegen De Granaet 2 (momenteel koploper).

Direct na het eerste fluitsignaal wist DTS 2 door middel van een afstandschot de 1-0 te maken. Snel hierna maakte de Granaet de gelijkmaker 1-1. De Granaet  wist de korf goed te vinden en bleef maar scoren waardoor het uitliep tot een stand van 2-10. Hierna werden er door de coach een aantal wissels doorgevoerd wat goed uitpakte. Ook DTS wist de korf weer te vinden en zo werd de achterstand iets terug gebracht en gingen ze met 6-10 de rust in.

Na de rust werd het spel wat beter en ging het scoren wat makkelijker. Het gat naar de aansluiting was echter te groot omdat ook De Granaet bleef scoren, 7 x trefzeker tegen DTS 6x. Dit leide uiteindelijk naar een 12-17 eindstand. Iets een geflatteerde uitslag gezien de snelle achterstand in het begin. Er had zeker meer in gezeten voor DTS 2.

Aanstaande zaterdag 30 september weer derbyday! Dan staat namelijk de uit-wedstrijd tegen Boelenslaan/ It Fean 2 gepland. Gezien de vorige uitslag tegen deze tegenstander (nipt verlies...) beloofd het weer een spannende wedstrijd te worden. Support is welkom!
 

surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia