Laatste nieuws

Streetdance @ Surhuizum

Hallo dansers & danseressen 

Vrijdag zal de muziek weer door de sportzaal knallen, want streetdance gaat weer los!

De juffen hebben prachtige nieuwe dansen voor jullie in petto. 
Dit jaar kunnen de jongste kinderen ook meedoen, waarbij ze de eerste dansmoves kunnen leren. 
We hopen alle muzikale dancegirls en boys vrijdag te zien in de Delfeart. 
Graag tot dan !

De juffen van SVS

Dorpsbibliotheek Surhuizum is weer open

De afgelopen maanden was de dorpsbibliotheek wegens verbouwing gesloten. Tijdens deze periode is de voormalige muziekzaal omgetoverd in een sfeervolle multifunctionele zaal voor de bibliotheek bezoekers. Vanaf morgen is de dorpsbibliotheek weer open voor het lenen van boeken en puzzels. Door de verbouwing kan de zaal nu ook gebruikt worden door de biljarters, voor familiefeestjes en vergaderingen van verenigingen uit het dorp.

Dorpsbibliotheek Surhuizum tijdelijk gesloten

Door de verbouwing van het dorpshuis is de dorpsbibliotheek de komende drie maanden gesloten. Tijdens deze periode wordt de voormalige muziekzaal omgetoverd in een sfeervolle multifunctionele zaal voor de dorpsbibliotheek bezoekers. Na de verbouwing zal de zaal ook gebruikt worden door de biljarters, voor familiefeestjes en vergaderingen van verenigingen uit het dorp. De verbouwing maakt deel uit van het project ‘Delfeart by de tiid’. Wanneer de dorpsbibliotheek weer opengaat leest u te zijner tijd op deze site.

De Delfeart is wer by de tiid dankzij IMF-subsidie

Dorpshuis De Delfeart is dankzij een aantal aanpassingen wer by de tiid. Zo is het plafond aangepast en verlichting vervangen door LED. Dit bespaart energiekosten. Ook heeft Hedzer van Kammen stalen onderstellen voor de tafelbladen gemaakt, zodat bezoekers op anderhalve meter afstand van elkaar zitten. In het dorpshuis worden verschillende activiteiten gehouden maar door de corona maatregelen kunnen er minder mensen tegelijkertijd aanwezig zijn. Van de voormalige muziekzaal en de foyer is een sfeervolle multifunctionele ruimte gemaakt.

Dorpsbibliotheek Surhuizum is open!

Deze week heeft MFC De Delfeart haar deuren i.v.m. de coronacrisis weer gesloten. De sluiting is in ieder geval tot 27 november, zo laat het bestuur weten op haar website. Maar dit betekend niet dat ook de dorpsbibliotheek gesloten is. “In deze rare tijden willen de mensen misschien wel een boek of een puzzel lenen”, zegt vrijwilligster Janet Elzigna.

Pagina's

surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia