Nieuws van jeugdhonk Us Stek

Wij, het bestuur van het jeugdhonk, willen van Us Stek weer een bruisend jeugdhonk maken. Hiertoe hebben we ons ten doel gesteld om dit jaar minimaal 12 activiteiten te organiseren. Maar voordat we tot activiteiten over gaan willen we het jeugdhonk eerst een make-over geven.

Inmiddels zijn we dankzij Johan Bolhuis en Hedzer van Kammen voorzien van nieuwe apparatuur en bekabeling. Hiervoor onze dank! Daarnaast hebben we met de hulp van veel vrijwilligers tijdens NL Doet veel werk verzet. We hebben het jeugdhonk voorzien van frisse nieuwe kleuren, statafels gemaakt en het jeugdhonk helemaal schoongemaakt. Ook deze vrijwilligers nogmaals bedankt! In 2018 hebben we nog grootse plannen zoals een plafond inbouwen en een nieuwe bar maken.

 

Bent u nieuwsgiering geworden naar de plannen, of hoe het nu is geworden?

Op 19 april om 20.00 uur houden we een informatieavond hier vertellen we u precies wat de plannen zijn en kunt u ook de ontwerpen bezichtigen. Daarnaast zullen we u vragen of u ideeën heeft voor het jeugdhonk.

 

Op 1 april vanaf 15.00 uur, tijdens de opening van het terrein bij het dorpshuis, zijn we ook open. Voor de jeugd is er twister en er wordt een karaoke georganiseerd. Voor de kleinere jeugd is er een springkussen en de kinderen kunnen zich laten schminken.

 

We hopen u allen te zien op zaterdag 1 april en woensdagavond 19 april.

 

Tot slot nog een oproep aan de oudere jeugd van Surhuizum (17 tot ±25 jaar)

We zouden graag als activiteiten bijvoorbeeld een filmavond, bingo en disco willen organiseren. Hiervoor zijn we opzoek naar vrijwilligers die Ús stek willen openen, achter de bar willen staan en weer netjes af willen sluiten. Wil jij ons helpen om de jeugd weer een plek te geven? Meld je dan aan via onderstaand emailadres!

 

Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u contact met ons opnemen middels onderstaand emailadres.

 

Groet, 
Het bestuur van het jeugdhonk 
Contact: jeugdhonkusstek@gmail.com

 

Ps. Volg ons ook op facebook: www.facebook.com/usstek

surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia