Pinkstertak maken en in de tuin zetten

Waar: Thuis
Wanneer: Opgave voor 9 mei, Pinkstertak plaatsen voor het weekend van 22 mei.

Wij, Chayenny en Geertje, willen jullie namens het kinderkerk team uitdagen om iets moois te maken voor het komende pinksterweekend!

Maak een mooie tak
Omdat we deze nu niet met zijn allen kunnen maken tijdens een kinderkerk moment, willen we graag vragen of jullie zelf thuis zoiets moois kunnen maken. Jullie mogen helemaal zelf bedenken hoe jullie de pinkstertak willen versieren, maar we willen wel heel graag een duif in de tak zien hangen of zitten. Want de duif wordt gebruikt als symbool voor de Heilige geest! Je kunt wel afbeeldingen van duiven op internet vinden of misschien kan je zelf een hele mooie duif tekenen!

Pinkstertak in de tuin zetten
Als jullie dan de mooi versierde pinkstertak in een vaas met zand zetten en deze in de tuin zetten in het pinksterweekend van 22 tot 24 mei, dan komen wij langs om ze te bewonderen en om er iets extra’s in te hangen! smiley

Meedoen?
Als je mee wilt doen dan kunnen jullie het briefje uit het Tsjerkefinster of de Grutte Gelf invullen en inleveren voor 9 mei in de brievenbus bij de Treaskes 4 of de Treaskes 16.

Alvast heel veel knutselplezier en een fijn pinksterweekend namens kinderkerk team Surhuizum!

surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia