Intocht Sinterklaas in Surhuizum

Lieve kinderen, ouders en dorpsbewoners van Surhuizum.

Op zaterdag 25 november kom ik, rond de klok van 12.45 uur,  jullie graag weer opzoeken bij het dorpshuis De Delfeart om daarna samen met jullie een feestelijke muzikale rondgang door het dorp te maken. Daarna ga ik met alle peuters en kinderen tot en met groep 4 een gezellig feestje bouwen in het dorpshuis.

Om het feestje alvast een klein beetje te laten beginnen nodig ik jullie uit om op vrijdagavond 24 november van 19.00 tot 19.30 uur jullie schoentje,laarsje of klompje te komen zetten in De Delfeart. Ik ben overigens gek op leuke tekeningen of knutselwerkjes!

Tot snel!

Lieve groet van Sinterklaas en alle pieten

Datum: 
zaterdag 25 november 2023 - 12.45
Locatie: 
surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia