Sport

Arend de Boer ook seizoen 2021/2022 hoofdtrainer van s.v. ASC'75

Voor het komende seizoen 2021/2022 zal de technische staf van het eerste elftal van s.v. ASC'75, wederom bestaan uit: hoofdtrainer Arend de Boer, assistent-trainer Atze de Haan en elftalleider Hans Westra. Allen hebben de duur van hun functie bij s.v. ASC'75 met minimaal 1 jaar verlengt. In het lopende seizoen, dat wegens de coronaperikelen eigenlijk nog maar net is begonnen, hebben de verschillende partijen toch een goed beeld kunnen vormen van elkaar, en is er een goede basis gezien voor een langere samenwerking.

Gosse van der Meer derde in Tortour Gravel in Zwitserland

Veldrijder Gosse van der Meer deed eind oktober mee aan de driedaagse Gravel Tour in het Zwitserse Sursee. De Tortour Gravel staat bekend om zijn grote verscheidenheid aan ondergronden, pittige beklimmingen, snelle afdalingen en vooral lange grindwegen. 
Na de proloog van 25 km op vrijdag 23 oktober in het Surseewald staat de rijders op zaterdag 24 oktober (98 km / 20000 hoogtemeters) en zondag 25 oktober (62 km / 1300 hoogtemeters) twee langere etappes te wachten.

DTS midweek kampioen

Dinsdagavond 13 oktober is DTS MW op de valreep kampioen geworden! 
In wat voorlopig de laatste korfbalwedstrijd is geweest, wist de midweek met 13 -7 van Wêz Handich uit Rottevalle te winnen en het kampioenschap zeker te stellen!

Van harte gefeliciteerd allemaal!

Pagina's

surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia