Opening schoonheidssalon 'Hier bij Marion'

Op maandag 1 mei opende de 28-jarige Marion Curfs haar schoonheidssalon ‘Hier bij Marion’ op de Treaskes 14 in Surhuizum. Zij nodigde Grutte Gelf uit om te komen kennismaken. Marion woont met haar man Lars en zoontje Sem sinds oktober 2020 in Surhuizum, eerst woonden zij in Ureterp. Inmiddels zit ze in het bestuur van de buurtvereniging en ook in de kerk is ze actief.

Marion deed de studie Human Resource Management en de opleiding Schoonheidsspecialiste via NHA. Op dit moment werkt ze 3 dagen in de week bij NHL Stenden Leeuwarden als medewerker praktijk bureau bij de opleiding Verpleegkunde. 

Maar het leek haar ook zo leuk om eigen baas te zijn, zelf dingen regelen, aan huis werken. Dat waren voor haar allemaal pluspunten. Ook mistte zij het contact met mensen, contact op een andere manier dan in haar huidige werk. Daarom besloot zij om een eigen schoonheidssalon te beginnen. 

De salon zal in eerste instantie alleen op zaterdag en twee avonden in de week open zijn, de baan bij NHL Stenden houdt ze nog aan. Behandeling is op afspraak. Het merk waarmee zij gaat werken is Extenso. Je kan bij haar terecht voor gezichtsbehandelingen (masker, peeling, wimpers verven, wenkbrauw epileren) klassieke massage & pakking. Dat laatste is een masker voor je hele lichaam, je wordt dan ingesmeerd met een crème ingepakt in folie en warme handdoeken. 

Daarnaast wil Marion ook nagels gaan doen met gel lak, hiervoor heeft ze nog geen merk gekozen.
Wil je een afspraak boeken? Dat kan via de website of telefonisch. Mocht je vragen hebben, dan graag via Whatsapp of het contactformulier op de website, dan neemt Marion contact met je op.

Schoonheidssalon ‘Hier bij Marion’
De Treaskes 14, Surhuizum, Mobiel: 06-31224451

Website https://www.hierbijmarion.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/hierbijmarion/
Instagram: https://www.instagram.com/hierbijmarion/

Beitske Tjeerdsma-de Vries

surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia